🌟Descoperă avantajele programului Femeia Antreprenor!🌟

🌟Descoperă avantajele programului Femeia Antreprenor!🌟

Ești o femeie antreprenor și vrei să îți dezvolți afacerea? Programul Femeia Antreprenor este soluția perfectă pentru tine! Iată de ce:

 Finanțare accesibilă și rapidă: Obții până la 200.000 lei pentru achiziția de echipamente, fără proceduri complicate de achiziție, audit financiar sau alte cheltuieli adiacente.

 Rezultate rapide și transparente: Rezultatele vor fi afișate până la jumătatea lunii octombrie pe site-ul MEAT, iar primele societăți vor putea implementa proiectele încă din acest an!

 Cofinanțare avantajoasă: Deși cofinanțarea de 30% poate părea mare, nu ai alte cheltuieli suplimentare. Proiectul se rezumă strict la achizițiile dorite și cheltuielile de consultanță eligibile.

 Obligații rezonabile: Singura obligație este de a asigura 2 noi angajări pentru o perioadă minimă de 24 de luni, ca urmare a eficientizării/extinderii afacerii tale.

Dacă aceste finanțări nerambursabile sunt ceea ce ai nevoie pentru a-ți dezvolta afacerea, noi, HBM Consulting, încă preluăm dosare. Contactează-ne la 0757689062 pentru mai multe detalii!

Înapoi la blog